avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... consum apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

consum apa

La citirea apometrelor,administratorului i s-a parut ciudat ca in 3 luni nu am consumat nici macar 1mc de apa rece si a spus ca nu va lua in considerare ce este inregistrat pe contoarul apometrului.Problema este ca acest consum mic este real,am facut economie la singe de apa.I-am sugerat administratorului sa verifice sigiliul apometrului ca sa se convinga ca nu s-a umblat la el dar a refuzat. Ce pot face daca acesta imi trece la consum mai mult decit este inregistrat?Unde il pot reclama pt abuz?
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 13:25, 30 Ianuarie 2013
In primul rind ironia nu-si are rostul,in al doilea rind nu inteleg la ce va referiti la furtul cu magnetul,in al treilea rind apometrul nu este pe 0 ci are consum inregistrat.Iar daca sugerati ca a avea un consum mic inseamna neaparat furt atunci nu stiti ce vorbiti iar acest lucru trebuie dovedit.daca totusi dati un raspuns la o problema expusa pe forum macar lasati ironia si mistocareala la o parte daca nu ajutati cumva prin opinia dvs.Daca cineva are de gind TOTUSI sa FURE la apometru,fura la apa calda care este mai scumpa.De ce nu puneti problema ca omul fiind mai des plecat din localitate chiar nu consuma apa multa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspiciune de consum de apă rece incorect declarat. ce măsuri legale se pot lua, ținând cont că în apartament locuiește un chiriaș? anechitei anechitei Buna ziua.In data de 20 06 2017 veneam cu intrebarea referitoare la despagubiri provocate prin inundare de catre vecinul de la etajul superor.Atunci am ... (vezi toată discuția)
Unde pot verifica apometrul daca a inregistrat corect? ContSters115342 ContSters115342 buna seara,am apometre in apartament din anul 2006,in apartament au locuit copii care nu au citit aceste apometre ,platind la pausal in toti acesti ani. citind ... (vezi toată discuția)
doamna de la asociație îmi spune că am consumuri de apă prea mici, și susține că poate cere verificarea metrologică pe cheltuiala mea. este adevărat? Dorin1988 Dorin1988 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri, daca se poate. 1. Doamna de la asociatie imi spune ca am consumuri prea mici pt un apt 2 cam, 1 ... (vezi toată discuția)