La citirea apometrelor,administratorului i s-a parut ciudat ca in 3 luni nu am consumat nici macar 1mc de apa rece si a spus ca nu va lua in considerare ce este inregistrat pe contoarul apometrului.Problema este ca acest consum mic este real,am facut economie la singe de apa.I-am sugerat administratorului sa verifice sigiliul apometrului ca sa se convinga ca nu s-a umblat la el dar a refuzat. Ce pot face daca acesta imi trece la consum mai mult decit este inregistrat?Unde il pot reclama pt abuz?
In primul rind ironia nu-si are rostul,in al doilea rind nu inteleg la ce va referiti la furtul cu magnetul,in al treilea rind apometrul nu este pe 0 ci are consum inregistrat.Iar daca sugerati ca a avea un consum mic inseamna neaparat furt atunci nu stiti ce vorbiti iar acest lucru trebuie dovedit.daca totusi dati un raspuns la o problema expusa pe forum macar lasati ironia si mistocareala la o parte daca nu ajutati cumva prin opinia dvs.Daca cineva are de gind TOTUSI sa FURE la apometru,fura la apa calda care este mai scumpa.De ce nu puneti problema ca omul fiind mai des plecat din localitate chiar nu consuma apa multa?