avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot arata probe video si discuta pe marginea lor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot arata probe video si discuta pe marginea lor la un proces?

Buna tuturor. Am depus la dosar, pe DVD, probe video, insa as dori ca la proces sa-mi sustin punctul de vedere avand in fata anumite imagini si discutand pe marginea lor. Cum se poate face acest lucru, tinand cont ca nu detin laptop sau tableta?
Cel mai recent răspuns: lalululu1957 , utilizator 14:21, 10 Martie 2013
Si daca ati avea laptop sau tableta nu ati putea vizualiza in instanta imaginile inregistrate comentand pe marginea acestora, insa le puteti pune la dispozitia instantei (asa cum spuneti ca ati procedat ), urmand a fi analizate de catre aceasta
Si eu am depus probe video . Sunt admise . Le vizualizeaza instanta , nu in sala . Sunt bune , sunt ok !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vizionat pe suport dvd depus de ijp o presupusa contraventie ... liniuta liniuta Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este procedura de a avea acces la o proba video ... DTDana DTDana Buna ziua, Care este procedura de a avea acces la o proba video pusa intr-un dosar de contraventie circulatie? Este posibil sa primesc video prin email? (vezi toată discuția)
Autentificare probe audio, video sangab04 sangab04 Buna ziua, sunt Andrei si in momentul de fata sunt implicat intr-un proces de divort insa marea mea problema o constituie autenticitatea probelor ... (vezi toată discuția)