avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM

O societate comerciala de tip SRL este obligata sa aiba salariati la 60 de zile daca este platitoare de impozit pe venit? Multumesc! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 30 Ianuarie 2013
Persoana juridica romana nou-infiintata care a optat pentru plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor, potrivit art.112.2 alin.(4) C.fisc si care nu a angajat in termenul de 60 de zile de la data eliberarii certificatului de inregistrare este platitoare de impozit pe profit de la data inregistrarii acesteia la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate trece de la impozit pe venit la impozit pe profit? mada9luci mada9luci Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie, am depus actele pt infiifntarea unei firme si am optat pentru impozit pe venit, apoi la o zi dupa m-am mai ... (vezi toată discuția)
Ca micro nu angajez in 60 de zile, ce se poate intampla ? Mariii Mariii Daca o societate care s-a infiintat ca microintreprindere si in decursul celor 60 de zile nu angajez nici macar o persoana, care sunt urmatorii pasi care ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 alinutza9 alinutza9 Bunaziua Sunt o microintreprindere nou infiintata, in martie 2011.Conform Codului fiscal 2011 chiar daca nu mai indeplinesc conditiile de microintreprindere ... (vezi toată discuția)