avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pentru accident de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pentru accident de munca

Am avut un accident de munca in iulie 2012 si sunt in concediu medical si in prezent.Mentionez ca lucrez la CN POSTA ROMANA SA in judetul Teleorman.Procesul verbala prin care s-a stabilit ca a fost accident de munca l-am primit in decembrie 2012.Pana acum am avut codul de indemnizatie pe certificatele medicale 01,cu plata 75%.Ca accident de munca trebuia sa am codul 03 cu plata 100%.Unde trebuie sa ma adresez pentru a putea recupera diferenta de plata a medicalelor?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:39, 30 Ianuarie 2013
Faceti urgent o sesizare la ITM (Dep. securitate si sanatate in munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - accident de munca ime.a ime.a Buna ziua. Am nevoie urgent de ajutor: Un salariat a avut un accident in timpul serviciului in luna decembrie 2010. Concediul medical a avut codul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod indemnizatie din 01 in 03 (concediu medical accident de munca) MrFlumf MrFlumf Buna ziua, Am suferit un accident [i](ulterior declarat de munca)[/i] in urma caruia mi-am rupt mana. Initial am primit de la urgente un concediu medical ... (vezi toată discuția)
Rectificare cod indemnizatie cm marius_gg marius_gg Buna ziua, Vreau sa adresez o intrebare in legatura cu rectificarea unui cod de indemnizatie al unui concediu medical retroactiv. Concret, in perioada ... (vezi toată discuția)