avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit

Pentru o masina la care am scos 2 randuri de numere rosii apoi am inmatriculat-o in Bulgaria se plateste impozit la primarie pt cele 2 luni?
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 22:25, 1 Februarie 2013
Vanzatorul si cumparatorul in cazul meu, sunt din aceeasi localitate, astfel transferul evidentei mijlocului de transport s-a facut automat, din oficiu, ca si stabilirea impozitului de plata, de unde reiese foarte clar ca nu intotdeauna acesta este stabilit ca urmare a declararii.
De asemenea, platesc impozit desi masina nu este inmatriculata, si nici nu se intentioneaza prea curand inmatricularea, ceea ce intareste ce am spus: obligatia de plata a impozitului intervine din momentul dobandirii mijlocului de transport si nu din momentul inmatricularii.
Intre timp, am declarat autovehiculul si nu am primit nici o amenda.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit alexandrubraicu alexandrubraicu daca masina este cu nr provizoriu trebuie se platesc impozit la primarie (vezi toată discuția)
Impozit auto GyXoNeS GyXoNeS Buna ziua am revenit si eu cu o intrebare.Exista vreo modalitate legala de a scuti impozitul auto al unei masini care la ora actuala figureaza in baza de date ... (vezi toată discuția)
Impozit auto calytul calytul cu ce data trebuie achitat impozitul auto daca eu am cumparat masina in anul 2010 in alta tara si am certificatul, cartea masinii omologata in 2013 in Romania? (vezi toată discuția)