avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii studii pentru muncitori calificati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii studii pentru muncitori calificati

Buna ziua. Care sunt conditiile de studii pentru angajarea unui muncitor calificat? As dori, daca se poate, si temeiuri legale in sustinerea raspunsurilor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 30 Ianuarie 2013
Nici nu va trebuie o sustinere legala pentru asa ceva .. daca este muncitor calificat inseamna ca are o calificare in domeniu .... curs de calificare ... sau calificare o poate avea in urma absolvirii unei scoli profesionale sau liceu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de it - dovada atestare, recunoastrere pe plan international Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu cum pot afla daca scoala de IT din Romania numita [Editat] are intradevar certificare internatioanala ca institutie de pregatire in ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6202 fara finalizarea ciclului de licenta la o facultate cu specializare in it ilumar58 ilumar58 Dupa cum este mentionat si in titlu as dori sa stiu daca imi pot face PFA in activitati de consultanta in tehnologia informatiei fara sa am licenta luata. ... (vezi toată discuția)
Muncitor calificat? ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am facut un curs de lucrator comercial (vanzator) in 2005. Daca ma angajez pe un post de vanzatoare inseamna ca sunt muncitor calificat? Intru in categoria ... (vezi toată discuția)