avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare masina de pe societate pe persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare masina de pe societate pe persoana fizica

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti cu o problema,am o firma suspendata pe care am achizitionat in leasing o masina,pot sa vand masina sotului meu in cazul in care masina nu este complet amortizata? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:48, 30 Ianuarie 2013
Da, dar este nevoie ca societatea sa isi reia activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pt masina Pena Pena Buna ziua, Am o firma pe care din 2005 am achizitionat o masina in leasing financiar. In martie 2010 am platit in avans restul de rate care le mai aveam ... (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism sebastian4hc sebastian4hc Buna ziua, Desii am gasit cateva subiecte asemanatoare, tot nu sunt lamurit cu cateva lucruri asa ca am decis sa pun mai multe intrebari. Se da firma din ... (vezi toată discuția)