avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce urmeaza dupa NUP?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce urmeaza dupa NUP?

Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar mai putea sa urmeze ,primesc vreo instiintare scrisa cu rezolutia,mai trebuie sa ma prezint la parchet?
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 17:16, 4 Februarie 2013
V-am spus, depinde de la caz la caz, de la procuror la procuror. Avocatul dumneavoastra va sfatuieste si va consiliaza in mod corect, insuflandu-va o stare de liniste, insa trebuie sa fiti pregatit pentru orice varianta. Totodata, consider ca si avocatul dumneavoastra este pregatit sa actioneze in orice fel de situatie, asa ca va doresc mult succes si sa aveti speranta ca totul se va termina cu bine. Cu stima.
Va multumesc mult oricum inca nu imi pot reveni situatia in sine m-a oripilat. Pacat ca exista astfel de indivizi pe pamant! In orice caz la ultima discutie avuta cu politistul acesta ii plangea de mila reclamantului in sensul ca ar avea de patimit din cauza tva stopat la sursa.
dupa ce s-a dat NUP, continutul dosarului devine public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Inceperea urmaririi penale donciuovidiu donciuovidiu Fără a dovedi vinovăţia unui angajat, angajatorul se prevalează de art. 52, alin. 1, lit. b, din Codul muncii, îi face o plângere penală neargumentată ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie? adrian_27 adrian_27 Buna seara, Am in proprietate apartamentul nr. 1 dintr-o casa colectiva, cota parte din curtea comuna si cota parte din drumul de access. In luna mai ... (vezi toată discuția)