avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma consultanta tehnica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma consultanta tehnica

Doresc sa infiintez o firma de consultanta tehnica. Sediul o sa-l declar la o ruda. daca trec sediu social fara activitate asta inseamna ca nu trebuie sa-l autorizez ptr activitatea ce o desfasor? Consultanta se acorda la sediul beneficiarului, practic nu desfasor activitate la sediu. Ma poate intreba cineva unde desfasor activitatea daca sediu este fara activitate?
Cel mai recent răspuns: Florina PITEI , Avocat 16:10, 1 Martie 2005
În cazul dvs. va trebui să completaţi, ca anexă la cererea de înregistrare 2 declaraţii pe propria răspundere:

1. Declaraţia model 1 - din care va rezulta că la sediul social nu desfăşuraţi nici una dintre activităţile ce constituie obiectul de activitate al firmei, urmând ca după o eventuală desfăşurare a acestor activităţi la sediul firmei, să solicitaţi avizarea pentru activitatea/activităţile respective, la sediul social,

2. Declaraţia model 2 - rubrica 4.3.4. (verso jos) pentru activităţi desfăşurate în afara seiului social sau a sediilor secundare, putând fi avizate în medie 5 activităţi.

Pentru activitatea de consultanţă, este necesară doar declaraţia pe propria răspundere - modelul 2, aşa cum am menţionat anterior, fără o procedură specială la unul din cele 5 ministere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie model 3 iliez iliez Buna ziua, In vederea autorizarii mai multor activitati la sediul social as avea si eu nevoie de cateva sfaturi: 1. Daca anterior am avut depusa o ... (vezi toată discuția)
Activitate neautorizata Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Stie cineva care sunt sanctiunile aplicabile ( inclusiv temeiul legal) pentru desfasurarea unei activitati in afara sediului social daca pt. ... (vezi toată discuția)
Inapoiere certificat constatator RMD_82 RMD_82 In cazul schimbarii sediului social, cesiunii de parti sociale si a revocarii administratorului se inapoiaza Certificate Constatatoare ORC-ului. Cand Se ... (vezi toată discuția)