avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizatie revolutionar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizatie revolutionar

Sunt divortata cu un minor in custodie. Fostul sot beneficiază de indemnizatie de revolutionar. Din aceasta indemnizatie se face oprire de 25% pentru pensia de întreținere minor?
Va multimesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:19, 30 Ianuarie 2013
Se va retine pana la 25% din venitul net. Cum aceasta indemnizatie nu are caracter temporar, va fi luat in calcul si acest venit
Eu as zice ca nu va fi luata in calcul indemnizatia
Legea 341/2004 art 5 (2) -(2) Drepturile acordate conform prezentei legi nu sunt considerate venituri, nu se impozitează şi nu afectează acordarea altor drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se interpreteza legea privind recunostinta fatza de eroii martiri? lili olarescu lili olarescu Buna seara! Am o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sunt beneficiar al Legii 341/2004 Legea recunoştinţei faţă de eroii martiri şi ... (vezi toată discuția)
Somaj si indemnizatie conform legii nr. 341/2004 dobreroland dobreroland pot cumula somajul cu indemnizatia reparatorie legea 341/2004 (vezi toată discuția)
Pensia alimentara paraschiv.ionel paraschiv.ionel Va rog sa-mi spuneti daca se poate lua din indemnizatia reparatorie data de catre Statul Roman pentru Luptatorii in Revolutia Romana din Decembrie ... (vezi toată discuția)