avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bloc cu bulina rosie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bloc cu bulina rosie

buna ziua,am aflat de putin timp ca apartamentul pe care l am cumparat de vreo 7 ani este intr un bloc cu bulina rosie,care sunt pasi de urmat in acest caz?
Cel mai recent răspuns: epurec , utilizator 19:26, 30 Ianuarie 2013
Care sunt pasii pentru ce ? Vreti sa spuneti ca nu l-ati fi cumparat daca stiati ca are bulina ?
nu l asi fi cumparat ,eu nu stau in tara ,asi vrea sa stiu care este soarta la astfel de blocuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta ovi47 ovi47 Matusa mea locuieste intr-un bloc cu bulina rosie. Am fost la UNICA si mi-au spus ca , pentru apartamentele aflate in aceste blocuri , nu se face asigurare. In ... (vezi toată discuția)
Verificare material de constructie si clasa de seism incadrata tebbaerty tebbaerty Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament intr-un bloc si am cateva nedumeriri. Cum as putea verifica urmatoarele chestii ( in ce acte exista informatia ... (vezi toată discuția)
Despagubire in caz de cutremur din partea statului CarolPopescu85 CarolPopescu85 Buna ziua, Imi cer scuze in cazul in care acest subiect a mai fost abordat in forum - as dori sa stiu daca in cazul unui dezastru precum prabusirea unu bloc ... (vezi toată discuția)