Sunt executat silit. Executorul m-a instiintat ca apartamentul meu a fost adjudecat catre un cumparator, care urmeaza sa achite diferenta de pret.
Intrebare:
Voi fi anuntat de catre executor cand trebuie sa evacuez apartamentul , sau vine si imi sigileaza apartamentul. impiedicandu-ma sa retrag bunurile care imi apartin?
Executorul judecatoresc are obligatia sa intocmeasca act procedural/proces verbal pentru fiecare etapa a procedurii de executare silita
Dupa achitarea integrala a sumei la care a fost adjudecat imobilul,executorul judecatoresc va comunica debitorului
Pana la 1 martie, nu se poate face nicio evacuare. Oricum, daca debitorul refuza sa paraseaca imobilul, executorul trebuie sa ceara o noua incuviintare, pentru evacuare si apoi sa il someze pe debitor sa paraseasca imobilul, in 5 zile.
Asadar, daca are o astfel de cerere, de evacuare, executorul trebuie sa o puna in executare, in conditiile relatate mai sus.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa de evacuare
CriIT
Salutare,
Am castigat o licitatie a unui apartament urmand ca pana la data de 22 ianuarie sa il achit la executor. Fostii proprietari vor avea de incasat o ... (vezi toată discuția)