avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Nu primesc raspuns la intrebarea adresata in forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Nu primesc raspuns la intrebarea adresata in forum

am pus o intrebare pe 27 ianuarie dar nu primesc nici un raspuns oare de ce?
Cel mai recent răspuns: craciun1965 , utilizator 17:04, 31 Ianuarie 2013
Buna seara,

Banuiesc ca aceasta este discutia la care va referiti.

www.avocatnet.ro/content/for...

Colegii nostri consultanti verifica pe rand postarile din forum, in masura in care timpul liber le permite acest lucru. Pentru noi, sunt sute de postari pe care le vizualizam, dar nu numai, iar pentru Dvs. este o intrebare la care asteptati raspunsul.
Am rugamintea sa aveti rabdare, cu siguranta unul dintre colegii mei va raspunde intrebarii Dvs.:)

multumesc mult de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi vad mesajele? ndan57 ndan57 am pus in cursul zilei de astazi de doua ori intrebare legata de pret pe apartament reabilitare termica si nu stiu unde sau dus intrebarile la care astept ... (vezi toată discuția)
O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)
Catre staff - inneregula in aprobarea mesajelor individuale pe forum...... ContSters83715 ContSters83715 probabil de curand s-a modificat situl dvs si forumul din pacate ceva nu merge bine atunci cand doresti sa postezi un mesaj in forum \"Confirmare adaugare ... (vezi toată discuția)