avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal art 86 al 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal art 86 al 2

buna ziua mar interesa si pe mine ce pot face sal pot convinge pe procuror sami de o rezolute la dosar sta la iel in birou de apreximativ 6 luni multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 10:02, 31 Ianuarie 2013
Nu-l puteti convinge pe procuror,dar puteti incerca cu o cerere pentru urgentarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar la parchet de 5 luni, nici un raspuns pana acum Mony_otv2002 Mony_otv2002 Buna seara, in urma cu un an si jumatate, mai exact in noaptea de 30 iunie 2012, am fost surprins baut la volan, cu o alcoolemie de 0.47 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)
Schimb de procurori... ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Sunt cercetat intr-un dosar penal. Initial, de la politie, a venit cu recomandare NUP. Cand am mers la parchet sa ma interesez de redactarea ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere. anda g anda g In martie am avut un mic accident cu masina,am dat cu spatele si am lovit o batrana,nu a avut nevoie de ingriji medicale decat 3 zile a mers la politie a dat ... (vezi toată discuția)