avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie sezoniera vanzare produse Mamaia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie sezoniera vanzare produse Mamaia

Buna ziua,

Am o firma in Bucuresti, confectionez margele , cercei , inele, accesorii.As dori sa stiu ce trebuie sa fac ( si daca pot sa fac treaba asta ) sa pot sa vand pe perioada verii aceste produse in statiunea Mamaia.As dori sa pun o masuta pe care sa expun si un panou.Ce taxe ar fi nevoie sa platesc, autorizatie sezoniera, imi aleg singura un spatiu unde sa expun sau imi dau de la primarie aleatoriu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andr_georgi , utilizator 09:37, 31 Ianuarie 2013
Pentru ocuparea spatiului public, trebuie sa va adresati Primariei pentru ava elibera in baza unei cerei un fel de autorizatie pentru ocuparea spatiului public.
In ceea ce priveste alta autorizare, dumneavoastra trebuie sa aveti autorizat la Registrul Comertului unde ati infiintat firma si realizarea activitatii la beneficiar, respectiv eliberarea unui certificat constatator scurt din care sa reiasaca puttei desfasura activitatea in afara sediului social si in afara punctelor de lucru.
Costul la Registru este undeva la 300 lei dar la Primarie nu stiu, dar nu este mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa fara diploma in domeniu gratiela1 gratiela1 Buna seara. Am o diploma care nu este in domeniul in care doresc sa devin PFA (cercei, bratari coliere din margele). Diploma este in domeniul mecanic, iar pe ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate \"comertul cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii\". Va rog ... (vezi toată discuția)