avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 601?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 601?

Buna ziua,

Detin un PFA din 2011, dar nu am fost angajat la nici-o alta firma pana in 10.01.2013. Anul trecut am platit contributiile la sanatate si pensie. As vrea ca de anul acesta sa nu mai platesc fiind angajat cu carte de munca, dar doresc sa continui si activitatea pe PFA. Intrebarea mea este, ca pe declaratia de 601 ce trebuie sa bifez (motivul cererii) ca sa fie in regula?
Multumesc pt. ajutor!

A.
Cel mai recent răspuns: Medve82 , utilizator 10:52, 31 Ianuarie 2013
Bifati: "II.2.1 desfăşor activităţi pe bază de contract individual de muncă;"
Contractul il anexati in copie simpla daca depuneti personal (sa aveti si originalul) sau copie legalizata prin posta odata cu declaratia.
Data suspendarii obligatiei de plata trebuie sa coincida cu data contractului de munca.
[ link extern ]
L.C.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii i.i.+angajat cu contract de munca partial anemaria_ioana anemaria_ioana Sotul meu are o Intreprindere Individuala - impozitare pe norma de venit, pentru care contributiile erau CAS, CASS, impozit pe venit. De curand s-a angajat ... (vezi toată discuția)
platã contribuþii ªomaj/ cas (pensie) în calitate de angajat ºi pfa simultan gmadalina19 gmadalina19 Buna ziua as avea si eu o intrebare legata de contributia la somaj si pensie in calitate de pfa. Eu sunt salariata la privat de unde mi se retin direct ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa (fara venituri) in timpul ccc amo44 amo44 In momentul acesta sunt in CCC pana in luna martie 2016. Am nevoie insa sa infiintez un PFA acum dar care nu va avea venituri pana in luna aprilie 2016. (voi ... (vezi toată discuția)