Am cumparat o casa de 20 de zile.Vanzatorul era proprietar din mostenirea parintilor (casa fiind scoasa din indiviziune,cu garduri imprejmuite,avand cadastru si intabulare,deci totul in ordine)dar avea un drept de uz la apa si canalizare cu sora lui care are casa vecina cu a mea.In actul lor de scoatere din indiviziune si partaj voluntar era stipulat dreptul de uz a apei si scurgerii si pentru lotul meu,apa si scurgerea este pe terenul sorei fostului proprietar.Mentionez ca nu este dreptul trecut nominal ci ,,proprietarii lotului 1 dau drept de uz proprietarilor lotului 2,pentru apa si scurgere,,.Acest drept mi-a fost transmis mie prin actul de vanzare cumparare a casei de fostul proprietar.Acum de cand am intrat in imobil sora fostului proprietar mi-a oprit apa si nu mai vrea sa-mi dea acces la apa,ca nu vrea ea spune.Acum sunt in imposibilitatea de a folosi imobilul ca nu am apa.Nu pot inca sa-mi trag separat ca nu am bani de aceasta cheltuiala acum.Ce pot face sa-mi folosesc casa pe care am cumparat-o cu acest drept de uz?
pentru a fi penal, trebuie ca fapta savarsita de fie prevazuta de legea penala, sa fie savarsita cu vinovatie si e imputabila autorului. deci nu poate fi penal, nu exista o astfel de fapta reglementata de cod penal