avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... evaluare performante functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

evaluare performante functionari publici

Va rog sa-mi spuneti daca HG 1084/2001 privind aprobarea metodologiei de evaluare a performantelor profesionale individuale ale functionarilor publici mai este de actualitate și care este procedura de avansare a functionarului public care se incadreaza in prevederile art.16 alin.3. De asemenea va rog sa mi spuneti ,din inspector asistent care ar fi urmatorul grad pe care l as putea obtine, în conditiile articolului de mai sus.
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 16:29, 31 Ianuarie 2013
HG 611/2008 ,avansare nu mai este ca au disparut treptele se face numai promovare in grad profesional la 3 ani vechime in gradul anterior si 2 evaluari cu calificativul cel putin bine. Deci, din asistent daca aveti 3 ani vechime in acest grad puteti promova la principal fosta treapta 3 ca si salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa de salarizare functionari publici parvanelena74 parvanelena74 Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent ... (vezi toată discuția)
Avansarea in treapta de salarizare bilabong bilabong M-am angajat in noiembrie 2004 pe un post de consilier debutant. In noiembrie 2005 am devenit consilier asistent, in treapta 3 de salarizare. In anul urmator ... (vezi toată discuția)
Functionar public - treapta de salarizare scinteianuaurel@yahoo.com scinteianuaurel@yahoo.com sunt functionar public in cadrul primariei consilier principal I treapta III de salarizare ce trebuie sa fac si cum pot sa trec pe urmatoarea treapta de ... (vezi toată discuția)