avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa deduceri,completari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa deduceri,completari

cum sa calculez cota parte la facturile de gaz, electricitate, net,adica cat la suta si cum trec suma intreaga din factura sau cota parte?bineinteles daca se pot deduce. cu cat la % se deduc cele de mai sus?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:36, 31 Ianuarie 2013
Totul depinde la cat ati pus la dispozitia PFA-ului la dispozitie prin contractul de comodat.
PS. In nici-un caz nu se accepta 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa: nir, deducere utilitati si combustibil, decizie facturare -nelamuriri Maxdim Maxdim Buna ziua, Va deranjez cu cateva nelamuriri pe care le am la inceput de drum cu un PFA ( comert online). Am citit regulamentul forumului si sper sa nu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Loed Loed Buna ziua. Vad in lista cheltuielilor deductibile integral cele cu energia si apa, dar in multe postari vad ca daca PFA-ul functioneaza in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Pfa, cheltuieli deductibile, cheltuieli la întreținere Petrovic Petrovic Lucrez ca PFA în sistem real, plătitor de TVA, și am contract de comodat pentru sediu, și vreau să deduc cheltuieli pe 2019. Am înțeles că trebuie ... (vezi toată discuția)