avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrebare despre ridicarea unei masini
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrebare despre ridicarea unei masini

Buna ziua.mi s-a ridicat masina anul trecut in luna aprilie si am hotarat sa dau firma respectiva in judecata si sa mi se anuleze procesul verbal.Problema este ca eu atunci nu am primit nici un proces verbal.Cand avut termen de judecata mi s-a spus ca cererea se considera ca neintemeiata deoarece aceasta a fost depusa in luna aprilie iar procesul verbal a fost intocmit in luna iulie.Este posibil asa ceva?Daca nu au intocmit rocesul verbal pe loc atunci in ce baza au ridicat ei masina?Si mai e o problema...am inteles ca procesele cu firma de ridicari nu se tin la judecatoria sectorului de care apartinem...aveti idee unde trebuia sa depun cererea sa ma judec cu firma respectiva?va multumesc

Cel mai recent răspuns: oana_oprinoiu , utilizator 00:35, 1 Februarie 2013
Cererea se depune la judecatoria in circumscriptia careia se afla masina atunci cand a fost ridicata (presupunand ca procesul-verbal s-a intocmit la fata locului) sau se poate depune cererea la judecatoria in circumscriptia careia se afla sediul paratului, in speta, firma de ridicari.
Plangerea contraventionala impotriva PV se depune la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia in termen de 15 zile de la comunicarea PV
procesul verbal nu a fost intocmit la fata locului ci la 3 luni dupa ce mi-a fost ridicata masina,iar in ceea ce priveste cererea,eu am depus-o la judecatoria sectorului 6,sector de unde mi-au ridicat maisna si implicit firma rspectiva tot aceluiasi sector apartine....am pus aceasta intrebare in legatura cu cererea pt k mie mi-a zis cineva k trebuia depusa la tribunal.va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea procesului verbal in instanta Criss010 Criss010 Buna seara, daca am de gand sa fac plangere la judecatorie ca mi s-a ridicat masina fiind de fata, trebuie sa mai achit amenda ? Aceasta se achita in 48 de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv ahntrax ahntrax Buna ziua! Am si eu o intrebare legate de contestarea unui PV: daca in PV scrie ca \"din loc. Sa. de Padure s-a atasat coloanei oficiale pana in loc. ... (vezi toată discuția)