avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

am o matusa casatorita ce nu are copii si doreste sa faca mie act pe casa si terenul agricol.mentionez ca,proprietar pe casa si teren este tatal matusii,care a decedat si nu are succesiunea facuta dupa parinti de deasemeni matusa este unicul copil...ce trebuie sa fac si cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 18:41, 31 Ianuarie 2013
Matusa trebuie sa dezbata succesiunea dupa parinti, sa faca ulterior documentatie cadastrala pentru casa si terenul respectiv apoi sa vi le vanda prin notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Pe numele cui se întocmește documentația cadastrală? Alexandreevici Alexandreevici Pe numele cui se întocmește documentația cadastrală? O bunică, văduvă, fără copii a decedat și a lăsat un testament la două persoane ... (vezi toată discuția)
Vânzare casa mari18ro mari18ro Buna ziua! Am și eu următoarea nelămurire și dacă se poate sa ma ajute cineva ce pot face... bunicul meu are moștenire de la tatăl sau o casa și ... (vezi toată discuția)