avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

mi sa ridicat permisu de conducere pe data de 16-08- 2012 la proba cu echilotestul am avut o alcolemie de 0,68 la mie mi sau recoltat probe biologice pentru expertiza din pacate la medicina legale gorji nu erau medici legisti si sau trimis la mehedinti din cite informati am eu mehedintiu nu da drumu la probe pina inspectoratu de politie gorji nu plateste probele am solicitat ca le platesc eu si mi sa spus ca este ilegal ce pot sa fac in sotuatia asta daca astia nu platesc intrun an si poate proba este sub 0,80 la mie astept de geaba fara permis
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:09, 27 Februarie 2013
Aveti dreptul sa platiti dvs.
mi-e greu sa cred ca va iesi sub 0,80 .
cred ca va iesi undeva la 1 la mie dar cine stie......
Mergeti la IML si platiti nu o sa intampinati nici o problema,de regula iese dublu valoarea din aerul expirat la prima proba de sange.
asa cum precizeaza si colegii mei mergeti achitati si o data ce au fost achitate vedeti si rezultatul dar iese dubu ,asa ca ,mai aveti tim sa va ocupati si de apararea dvs in sensul calificat.
bafta
buna ziua tuturor am fost la medicina legala mehedinti sa platesc probele de singe si mi sa comuncat ca au fost platite de catre ipj gorsi la sfirsitu anului 2012 la politia orasului turceni nu a venit nici o proba de singe unde trebuie sa le caut sau ce trebuie sa fac am inteles ca daca fac o cerere catre procuratura locala primesc dreptu de a conduce pina la solutionarea cazului

Alte discuții în legătură

Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)
Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a proba - procedura? mugureatz mugureatz deci m`i sa retinut permisu, mi-au prelevat probe biologice, a trecut aproape o luna, alcoolemia la sange mi-a iesit 0,7 si n-am primit nimic, nici ... (vezi toată discuția)