mi sa ridicat permisu de conducere pe data de 16-08- 2012 la proba cu echilotestul am avut o alcolemie de 0,68 la mie mi sau recoltat probe biologice pentru expertiza din pacate la medicina legale gorji nu erau medici legisti si sau trimis la mehedinti din cite informati am eu mehedintiu nu da drumu la probe pina inspectoratu de politie gorji nu plateste probele am solicitat ca le platesc eu si mi sa spus ca este ilegal ce pot sa fac in sotuatia asta daca astia nu platesc intrun an si poate proba este sub 0,80 la mie astept de geaba fara permis
asa cum precizeaza si colegii mei mergeti achitati si o data ce au fost achitate vedeti si rezultatul dar iese dubu ,asa ca ,mai aveti tim sa va ocupati si de apararea dvs in sensul calificat.
bafta
buna ziua tuturor am fost la medicina legala mehedinti sa platesc probele de singe si mi sa comuncat ca au fost platite de catre ipj gorsi la sfirsitu anului 2012 la politia orasului turceni nu a venit nici o proba de singe unde trebuie sa le caut sau ce trebuie sa fac am inteles ca daca fac o cerere catre procuratura locala primesc dreptu de a conduce pina la solutionarea cazului