avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

mi sa ridicat permisu de conducere pe data de 16-08- 2012 la proba cu echilotestul am avut o alcolemie de 0,68 la mie mi sau recoltat probe biologice pentru expertiza din pacate la medicina legale gorji nu erau medici legisti si sau trimis la mehedinti din cite informati am eu mehedintiu nu da drumu la probe pina inspectoratu de politie gorji nu plateste probele am solicitat ca le platesc eu si mi sa spus ca este ilegal ce pot sa fac in sotuatia asta daca astia nu platesc intrun an si poate proba este sub 0,80 la mie astept de geaba fara permis
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:09, 27 Februarie 2013
Nu rezolvati nimic cu cererea catre procuratura.
nu ,pentru alcool la volan pentru alte infractiuni la regimul circulatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)
Circulatie - alcool la volan, recuperare permis mihai_gaby mihai_gaby Am fost prins baut la volan. Fara accident etc. Am uitat sa aprind farurile si mau oprit. Alcolemie 4,5 aer expirat am fost si la probe de singe. Am declarat ... (vezi toată discuția)
Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)