avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Concediu medical in PFA in acelasi timp cu CIM
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Concediu medical in PFA in acelasi timp cu CIM

Sotia mea este insarcinata in luna 4 , doctorita ia recomandat sa intre in concediu de risc deoarece e la a doua cezariana si varsta e destul de inaintata iar munca pe care o presteaza e fizica, sotia este angajata cu CIM si are si un PFA.
Problema mea e urmatoarea, cu toate ca am platit toate contributiile la PFA cei de la casa de asigurari de sanatate mi-au transmis ca nu primeste risc maternal de la ei ci numai de la CIM.
Adevarat sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:26, 1 Februarie 2013
Subiectul acesta a fost dezbatut aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nu vrea sa acorde concediu de risc maternal m2lvina m2lvina Sunt angajata la o societate privata din luna ianuarie 2010. Am fost in concediu de crestere copil pana in august 2012.Cand m-am intors l-a servici nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu risc maternal mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: -sunt insarcinata in 27 de saptamani; -din 24 martie sunt in concediu medical (cod 01) acordat de ginecolog pt ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contract individual de munca pe perioada determinata marianabanica marianabanica Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca pot sa intru in concediu de risc maternal in cazul in care eu sunt insarcinata si am contract pe perioada determinata. ... (vezi toată discuția)