avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS

Este posibil sa nu mai platesc CAS la stat si sa imi platesc eu la privat , avand in vedere aceasta chestie , am mai multe avantaje la privat !
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 14:37, 1 Februarie 2013
Din pacate NU. Persista obligatia contributiei catre CASS, chiar daca Dvs incheiati o polita de asigurare privata. Stiu ca vi se pare anormala si nelegala obligarea la plata contributiei catre stat, atata timp cat apelati la serviciile private, dar din pacate asta-i sistemul obligational....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce suntem atat de jecmaniti yarishop yarishop as fi curios unde scrie in legile astea de procentul de majorari care il impun smecherii de la CASS daca poate cineva sa-mi raspunda :( este vreo ... (vezi toată discuția)
Renunțare la plata contribuției cass Unclegerry Unclegerry Cum ar trebui sa procedez pentru a nu mai plati contributia CASS din salariu. (vezi toată discuția)
Cass pentru activitati independente desfasurate in paralel cu activitatea de salariat kessnic kessnic Buna ziua, Am primit de la CASS o \\\\"Decizie de impunere din oficiu pentru venituri realizate din activitati independente\\\\" pe care le-am desfasurat in ... (vezi toată discuția)