Buna ziua.
Sotia mea primeste 250 lei pensia de intretinere pentru 2 copii minori avuti de la prima casatorie. Tatal copiilor are o societate iar veniturile dumnealui sunt fluctuante. Cei 250 lei au fost stabiliti de comun acord prin sentinta judecatoreasca, Va rog sa-mi spune-ti daca sotia poate cere in instanta marirea pensiei de intretinere pentru copii pe motive de sanatate, fetita sufera de astm bronsic, face tratament zilnic pe perioada nedeterminata iar baiatul s-a nascut cu o malformatie si necesita interventie chirurgicala de specialitate, in tara, la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Tatal copiilor ,, nu prea este interesat de aceste probleme,,. Mentionez ca baiatul trebuie operat anul acesta iar de toate cele necesare pentru acest lucru s-a ocupat mama ( procurarea unei tije pentru operatie, din Germania care a costat 9.000 lei, consultatii, tratament, etc).
Multumesc mult.
Se poate, insa depinde si de veniturile tatalui pe firma. Cautati intai date despre asta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentară
Blondy_ank
Fratele meu are un baiat de 15 ani dintr.o relatie anterioara. In 2006 a fost dat in judecata pt recunoasterea copiluilui . Dupa in 2008 dat in judecata pt ... (vezi toată discuția)