avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legislatie infractiuni furt Olanda , Belgia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legislatie infractiuni furt Olanda , Belgia

Va rog sa imi spuneti daca cunoasteti legislatia cu privire la infractiunii de furt din magazine in Olanda si Belgia, furt din magazine sub 100 euro valoare, de asemenea este bine de specificat ca fiind prima abatere acum, si probabil dupa cum cunosc eu persoana respectiva vor urma si 3 4 recidive in decurs de 6 luni !
Detaliat ! va multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: manucaliberta , utilizator 19:37, 26 Martie 2022
Ok multumesc, deci sa inteleg ca mult mai indulgenta e Olanda .Multumesc
Am fost prins ca am furat din magazin mancare in valoare de 123euro, am recunoscut, firma la care lucram ne dadea 25 de euro pe saptamana bani care nu ne ajungeau deci toata lumea care era in casa fura! Eu am avut ghinionul sa fiu prins dar am fost ca nu am facut niciodata asa ceva pana la 44ani deci nu aveam experienta!Eu acum am ajuns acasa cu ajutorul unei firme de asistenta sociala care ajuta romanii care traiau pe strazi sa se intoarca in tara! Pe doi Ianuarie trebuie sa ma prezint la proces si nu am posibilitate sa imi cumpar bilet sa ajung! Ce pot face in acest caz. de avocat sa platesc nu am nici o sansa! Ce se poate intampla?
vreau sa stiu dupa cat timp se prescrie fapta in olanda
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2022
manucaliberta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru un minor ce a savarsit infractiunea de furt in alt stat dolcepussyc dolcepussyc Buna dimineata! Am o cunostinta ce are un copil minor care a plecat din tara, in Olanda. Acolo a fost prinsa la furat. Ce pedeapsa ar putea primi? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Aberatiile codului penal alina_25 alina_25 Daca o persoana X comite tot felul de furturi marunte sa zicem in numar de 15(rufe mancare diverse obiecte cu valoare redusa etc) aceasta risca prin ... (vezi toată discuția)
Furt in olanda ade90 ade90 am si eu o prietena romanca in olanda a fost prinsa la furat de haine si din cate am inteles a fost prinsa chiar in masina in care se afla toata marfa ... (vezi toată discuția)