avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... spatiu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

spatiu locativ

La divort apartamentul ramane sotiei in folosinta pana la impartirea bunurilor comune, urmeaza partajul care dureaza 6 ani, cu 6 luni de finalul partajului fostul sot doreste sa isi faca domiciliul stabil la apartamentul in litigiu de partaj, este refuzat de evidenta populatiei, deschide proces pe administrativ, pe care il pierde . in toata aceasta perioada ajunge si partajl la final, unde apartamentul ramane sotiei cu plata unei sulte catre ex sot, in momentul de fata partajul e terminat dar in recursul pe administrativ ar putea sa ii dea dreptul sa isi faca domiciliul in apartamentul ramas sotiei?? Inca nu e investita sentinta de partaj..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ysis81 , utilizator 22:03, 1 Februarie 2013
Va trebui sa interveniti in dosarul administrativ si sa aduceti la cunostinta instantei faptul ca partajul s-a terminat, v-a fost atribuita locuinta cu obligarea la plata sultei, avand drept consecinta respingerea recursului cu pastrarea ca temeinica si legala a hotararii pronuntate de catre instanta de fond.
Instanta de fond a avut cunostinta de partaj motiv pt care a cred ca a respins actiunea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Partaj gaab gaab Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)
Dupa 3 ani de la partaj,daca nu s-a platit sulta stabilita de catre instanta,sotia ramasa in casa ,mai are vreo obligatie fata de sot?de Mirela mir Mirela mir Buna seara! Am o prietena care a divortat si a facut partajul acum trei ani (se implinesc pe 27 martie).I s-a stabit ca trebuie sa plateasca o sulta sotului ... (vezi toată discuția)