MI_A VENIT O INSTIINTARE PROPIRE SALARIU DE LA anaf,....suma este de 28877 lei ce inseamna asta?280 milioane vechi sau 28 milioana?nu stiu de unde provin acesti bani datorati.si as dori sa stiu daca cei de la finante au drept sa puna propire pe salariu si cat anume?exista o lege in care sa fie specificat ca finantele au drept sa puna propire pe salariu ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc
Domnule, poprirea pe salariu vine la firma, nu inteleg ce e acel document. Daca v-a venit prin posta de la Fisc trebuie sa scrie in el ce reprezinta, de unde e suma etc.
Copiati aici si pentru noi, ok?
PE INSTIINTAREA DE PROPIRE SCRIE ASA...NATURA OBLIGATIEI FISCALE,...Alte venituri[venit despag+raspunderi P.F,etc],la Titlu executoriu scrie....22301001346695/13.11.2012.,la cuantumul sumei datorate in lei..28867,la nr contului in care urmeaza suma virata....RO58TREZ4506506702XXXXXXX...NU INTELEG NIMIC...NICI CAT OPRESTE,NICI DE CAND....iar la firma nu sa primit nimic deocamdata
Supertaxa
cristianiulian
Taxat de fisc pentru o societate infiintata de mine in 2005,dar care ,din motive obiective, nu a avut nici o zi de activitate.In fapt,trebuie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)