avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Instiintare propire ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Instiintare propire ANAF

MI_A VENIT O INSTIINTARE PROPIRE SALARIU DE LA anaf,....suma este de 28877 lei ce inseamna asta?280 milioane vechi sau 28 milioana?nu stiu de unde provin acesti bani datorati.si as dori sa stiu daca cei de la finante au drept sa puna propire pe salariu si cat anume?exista o lege in care sa fie specificat ca finantele au drept sa puna propire pe salariu ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:11, 7 Februarie 2013
LA CARE CONTABILITATE?LA FISC?sau la firma?la firma nu au primit nimic inca,mie mi_a venit la posta ...atat deocamdata
da...am avut societate care a functionat din 2003 pana in 2007.pe urma am inchis_o.se poate sa fie de acolo?
Dumneavoastra stiti ..., verificati documentele in baza carora s-a dispus masura de executare silita, trebuie sa scrie ceva, in ce temei s-a dispus.
Domnule, poprirea pe salariu vine la firma, nu inteleg ce e acel document. Daca v-a venit prin posta de la Fisc trebuie sa scrie in el ce reprezinta, de unde e suma etc.
Copiati aici si pentru noi, ok?
PE INSTIINTAREA DE PROPIRE SCRIE ASA...NATURA OBLIGATIEI FISCALE,...Alte venituri[venit despag+raspunderi P.F,etc],la Titlu executoriu scrie....22301001346695/13.11.2012.,la cuantumul sumei datorate in lei..28867,la nr contului in care urmeaza suma virata....RO58TREZ4506506702XXXXXXX...NU INTELEG NIMIC...NICI CAT OPRESTE,NICI DE CAND....iar la firma nu sa primit nimic deocamdata

Alte discuții în legătură

Pfa instintare plata contributii sanatate pe 5 ani Mainerici  Ctin Mainerici Ctin pfa -taximetrie a primit instiintare privind plata pe ultimi 5 ani din urma,exista vreo modalitate de contestare/ (vezi toată discuția)
Supertaxa cristianiulian cristianiulian Taxat de fisc pentru o societate infiintata de mine in 2005,dar care ,din motive obiective, nu a avut nici o zi de activitate.In fapt,trebuie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Datorie -card credit roxana11277 roxana11277 Buna ziua, am un card de credit la Cetelem, nu stiu daca e bine sa scriu firma, scuze, cu valoare de 18 milioane vechi si un alt card pe care am luat bunuri, ... (vezi toată discuția)