In cat timp de la obtinerea unei hotarari judecatoresti care nu este definitiva si irevocabila se poate face recurs?Ce lege spune in cat timp se poate face recurs?
Pe hotarare scrie cu drept de recurs in termen de 10 zile de la comunicare.Comunicarea fiind facuta pe 22 ianuarie 2013.
Acei bani mi se datoreaza in baza unei legi.Observ ca nu a binevoit nimeni sa-mi raspunda la intrebari.
Ultima zi de recurs a fost 04.02.2013 ... vi s-a raspuns la intrebari , insa daca topicul se refera la o problema, oferiti cât mai multe detalii despre aceasta si nu asteptati ca ceilalti utilizatori sa va ceara detaliile. Spre exemplu, enuntati de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbiti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu vi se par importante, e mai bine sa oferiti detalii in plus decat in minus.
Pot cauta si pe google daca aici nu exista bunavointa sau pot intreba alti oameni care sunt mai binevoitori.Detalii nu as vrea sa dau.Nu vreau sa fiu indiscreta.
Termen de recurs
goldfish
am de promovat un recurs la Curtea Suprema si la instanta de apel, la condica nu am vazut decat atata: se respinge apelul...cu recurs.
dar nu zice, daca cu ... (vezi toată discuția)
Recurs
margaritm
salutare,
am o intrebare legata de recurs intr-un proces de litigii de munca.intrebarea este:POT DECLANSA RECURSUL INAINTE DE A PRIMI DECIZIA,ACASA?DECIZIA ... (vezi toată discuția)