avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen de recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen de recurs

am de promovat un recurs la Curtea Suprema si la instanta de apel, la condica nu am vazut decat atata: se respinge apelul...cu recurs.
dar nu zice, daca cu recurs in 15 zile de la pronuntare sau de la comunicare.
dvs cum considerati? pot depune recursul in 15 zile de la comunicarea hotararii???
hotararea de abia s-a dat.
Cel mai recent răspuns: goldfish , utilizator 11:12, 25 Martie 2010
Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea hoararii. (art.301 Cod de procedura civila)
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
luiza2008, utilizator
Daca este vorba despre un dosar civil, da.Recursul se promoveaza si se motiveaza in 15 zile de la comunicarea hotararii, conform disp. art.301 C.proc.civ.
ok, astept sa primesc comunicarea prin posta.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie invocata de instanta! goldfish goldfish buna seara! instanta mi-a invocat exceptia lipsei calitatii procesuale active, si evident ca a admis-o. la condica scrie CU APEL. intrebarea este in cate ... (vezi toată discuția)
Recurs - asociatii si fundatii legally brunette legally brunette Care este termenul de recurs impotriva solutiei de respingere a cererii de modificare a statutului unei asociatii? termenul curge de la pronuntare sau ... (vezi toată discuția)
Recurs margaritm margaritm salutare, am o intrebare legata de recurs intr-un proces de litigii de munca.intrebarea este:POT DECLANSA RECURSUL INAINTE DE A PRIMI DECIZIA,ACASA?DECIZIA ... (vezi toată discuția)