avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... OBLIGATII AVOCAT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

OBLIGATII AVOCAT

bUNA ZIUA !
Un avocat angajat de o parte ce acte trebuie sa depuna la dosar pentru a putea reprezenta acea parte ? Contract de asistenta juridica ..? sau ce si daca e obligat ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: romeoproiectare32 , utilizator 18:30, 2 Februarie 2013
Trebuie sa depuna la dosar împuternicirea avocațiala ...
Da, se depune la dosar doar imputernicirea avocatiala.

Pot exista insa si situatii in care sa fie necesar sa se depuna ca dovada contractul de asistenta juridica.
Vorbiti cu avocatul dvs. despre situatia concreta in care va aflati pentru ca el trebuie sa stie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata constand in onorariu avocat pentru redactare actiune ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Pot cere cheltuieli de judecata onorariu avocat daca acesta doar mi-a redactat cererea de chemare in judecata? (contracost desigur) Mai departe ... (vezi toată discuția)
Act incheiat intre client si avocat AlexandraSerban AlexandraSerban As dori sa stiu si eu ce acte se incheie intre un client si un avocat. Mie mi-a cerut sa semnez o imputernicire avocationala prin care sa ma reprezinte in ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)