Buna ziua,am si eu o nelamurire:lucrez in domeniul militar si problema este lipsa oamenilor si abuzarea personalului de a face ture suplimentare. mentionez ca sunt neplatite si nu se dau libere. ideea este ca atunci cand am intrebat de ce nu se poate face nimic mi s-a spus ca armata nu se supune codului muncii. Oare este adevarat? Si cum pot duce problema aceasta la bun sfarsit ,fara sa ma intereseze de lipsa personalului ci doar de mine si de rezolvarea problemelor mele. Va multumesc .
Ma puteti ajuta cu o idee de formulare a acestei solicitari,pentru a-mi fi luata in considerare? Ma tem ca poate nu mi se va raspunde. Adica ce ar trebui sa punctez? ca voi lua masuri de actionare in instanta daca nu se vor lua masuri,sau sa merg pe o cale amiabila? neavand personal,credeti ca ar avea vreo putere sa imbunatateasca lucrurile?
Memoriul il adresati catre ªeful Direcţiei Management Resurse Umane.... in memoriu av exprimati nemultumirea cu privire la sefii dvs superiori refuza sa respecte prevederile legale in vigoare referitoare la cmpensarea cu timp liber corespunzator a orelor suplimentare si c doriti solutonarea problemei pe cale amiabila , in caz contrar va rezervati dreptul de a actiona in instanta.
La ultima sedinta pe care am avut-o cu sefii mei , mi s-au adus anumite insulte si mi s-a spus faptul ca orice voi face nu voi reusi pt ca sunt prea mic fata de ei, care sunt si mai mari si mai multi, iar eu am inregistrat toata sedinta audio. Ar putea fi folosit acest lucru ca proba in instanta?