avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Turele suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Turele suplimentare

Buna ziua,am si eu o nelamurire:lucrez in domeniul militar si problema este lipsa oamenilor si abuzarea personalului de a face ture suplimentare. mentionez ca sunt neplatite si nu se dau libere. ideea este ca atunci cand am intrebat de ce nu se poate face nimic mi s-a spus ca armata nu se supune codului muncii. Oare este adevarat? Si cum pot duce problema aceasta la bun sfarsit ,fara sa ma intereseze de lipsa personalului ci doar de mine si de rezolvarea problemelor mele. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 4 Februarie 2013
Daca as vrea sa ma mut la alta unitate militara,si legal este permis dar comandantulunitatii nu imi aproba mutarea pe motivul lipsei personalului,ce ar trebui sa fac?multumesc anticipat...
Nuami superiorii acestuia pot trece peste refuzul lui ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj, compensatie chirie mapn irina36 irina36 in conditiile acordarii compensatiei pt chirie..... cadru militar..... are vreun efect juridic primirea in chirie a beneficiarului acestui drept de catre ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare john2016 john2016 Buna seara! Sunt angajat la o institutie de stat ca personal contractual pe perioada determinata pe un post de studii medii, avand o vechime de 9 ani, iar ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire, poate șefa de la resurse umane sa refuze luarea ... Khris26? Khris26? Am o nelămurire poate șefa de la resurse umane sa refuze luate diplomei de licență pentru a nu putea să-mi schimbe funcția? (vezi toată discuția)