avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Incompatibilitate?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Incompatibilitate?

Buna ziua, as dori sa stiu daca presedinta(sotia) unui ong poate incheia contract (prestari servici) cu un srl la care asociat unic este sotul ei? ong-ul are proiecte in colaboare cu primaria si consiliul judetean pentru tineri.
Cel mai recent răspuns: ContSters280283 , utilizator 15:34, 3 Februarie 2013
Pentru asta nu e o specificare expresa intr-o lege. Singura limitare ar trebui sa vina chiar din interiorul ong-ului. Aveti proceduri de selectie a furnizorilor? Si relatia cu primaria cum e, pe baza de contract de finantare din fondul bugetului local? Acolo va impune anumita procedura de achizitii bunuri si servicii?
Nu este contract de finantare din bugetul local.
Primaria doar finanateaza proiectul sau este cofinantator la proiect.
Contractul pe care vrea sa il incheie ongul cu srl este pentru contabilitate.
Daca nu este specificat intr-o lege inseamna ca este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare activitati sportive, culturale, culte religioase martin77 martin77 In ce conditii se poate sustine o asociatie sportiva, culturala sau biserica de catre o primarie?Este obligatoriu sa se mearga pe prevederile Legii 350/ 2005 ... (vezi toată discuția)
Fonduri publice, legea nr. 350/2005 nakos3_2 nakos3_2 Sunt presedintele unei asociatii, cu drept de organizare evenimente, specificat in statut. Doresc sa aflu daca un consiliu local este obligat sa organizeze ... (vezi toată discuția)
Finantare de la primarie pentru ong? gigelas gigelas Buna seara, 1 As vrea sa aflu,daca este posibil obtinerea de fonduri de la o Primarie locala,in mediul rural,pentru a construi un centru de agrement pe un ... (vezi toată discuția)