Buna,
As avea o intrebare... Oare este posibil asa ceva?
In una din zilele trecute am consumat bauturi alcoolice intr-un bar de cartier.. barmana de acolo avand probleme cu familia mea, eu fiind putin ametit (nu in stare de ebrietate) la inceput nu a vrut sa ma serveasca.. dupa cateva vorbe schimbate cu aceeasta realizase ca nu sunt beat si s-a decis sa ma serveasca.
Mi-a dat berea iar eu i-am adresat 2-3 injuraturi si m-am pus la masa, precizez ca nu a fost nimeni la bar decat 2 prieteni de ai mei (deci martori nu are)... a sunat la politie si m-au amendat cu 200 ron pentru injuraturi.
Este posibil daca contest amenda sa am castig de cauza? Am martor care este dispus sa declare ca l-am injurat pe el si doamna s-a simtit din greseala, sau eventual sa depun o plangere pt calomnie?
Astept un raspuns! Multumesc:((
da asa e, dar intrebarea mea este am sansa sa castig contestatia, avand in vedere ca dansa nu are martori? si as putea depune o plangere pentru calomnie ? ar merita?
si inca ceva, cuvantul ei ar fii mai puternic decat al meu si al unui martor care poate preciza ca dansa nu a inteles bine, iar injuraturile i-au fost adresate lui in gluma. Aceasta a declarat ca am injurat-o pt ca nu a vrut sa ma serveasca ca eram in stare de ebrietate dar ea m-a servit si peste toate a venit si patronul si mi-a facut si el cinste o bere(asta ar demonstra ca nu am fost in stare de ebrietate nu?)
Injurii
aacris
am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)