avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie - valabilitate

Un Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie emis in 08 ianuarie 2013 catre Neurologie pentru un examen de speialitate, cat este valabil, va rog ?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 08:24, 4 Februarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete de trimitere de la medicul de familie AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, Sora mea este incadrata cu handicap permanent accentuat (este surdo-muta din nastere si are semipareza pe partea dreapta - capacitatea de munca ... (vezi toată discuția)
Analize medicale - valabilitate zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, In oct. 2011 m-am angajat cu un sfert de norma (contabilitate primara). Am facut toate analizele medicale si toate formalitatile. In ... (vezi toată discuția)
Reinoire permise la persoane peste 70 de ani jenicabrasteac@gmail.com jenicabrasteac@gmail.com Daca o persoana are peste 70 de ani si are un stent la inima are nevoie de de bilet de trimitere de la med.de familie pentru controlul cardiologic si pentru ... (vezi toată discuția)