avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reinoire permise la persoane peste 70 de ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reinoire permise la persoane peste 70 de ani

Daca o persoana are peste 70 de ani si are un stent la inima are nevoie de de bilet de trimitere de la med.de familie pentru controlul cardiologic si pentru cat timp se reînoieste permisul persoanelor trecute de 70 de ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 29 Ianuarie 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_474...
"Parlamentarii vor însă să remedieze această problemă prin lansarea unui proiect de lege care vizează doar șoferii în vârstă. Astfel, după vârsta de 70 de ani, permisul de conducere va avea o valabilitate de numai un an, iar reînnoirea acestuia va fi condiționată de trecerea unui examen medical, care să ateste că șoferul este apt din punct de vedere al sănătății pentru a conduce în siguranță pe drumurile publice."
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infarct miocardic acut! magda_38 magda_38 Buna ziua! Am facut un infarct miocardic in timp ce ma aflam in detasare in Spania, trimis de firma la care lucrez. Mentionez ca sunt conducator auto pe ... (vezi toată discuția)
Fisa medicala obtinuta cu ocazia reinnoirii permisului de conducere ... costelino18 costelino18 Fisa medicala obtinuta cu ocazia reinnoirii permisului de conducere profesionist , poate inlocui fisa medicala la angajare? (vezi toată discuția)
Permis conducere Enache Ana Enache Ana Buna seara am o prietena care nu a terminat 10 clase si doreste sa se inscrie la școală de șoferi am răscolit internetul dar tot nu sa lămurit ne puteti ... (vezi toată discuția)