avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordin de restrictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordin de restrictie

As dori sa stiu in ce cazuri se obtine oridul de protectie sau restrictie. Adica se aplica numai la violenta in familie?
Cel mai recent răspuns: Rissea , utilizator 12:17, 18 Februarie 2013
S-ar putea aplica daca convietuiau impreuna dar din cate inteleg cei 2 nu mai convietuiesc de 5 ani, din acest motiv am fost ferm in raspuns.
Deci altceva nu pot face? Din cate am inteles legea s-a modificat acum recent si ca s-ar extinde, dar nu stiu sigura. Si da numai locuiesc impreuna cu el si nici nu am trait in aceeasi casa.
in functie de nmarul de ingrijiri medicale, faceti plangere penala. probabil va incadrati la loviri sau alte violente
Plangere penala poate face oricum si nu trebuie sa fie incadrata de victima,o sa fie incadrata de organul de urmarire penala in functie daca are sau nu zile de ingrijiri medicale.
Multumesc pentru sugestii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere interdictie de proximitate si interdictie de acces in locuinta in partaj hulian hulian Am 2 probleme. Primo: se poate obtine interdictia accesului fostului sot in apartament, acesta fiind in proces de partaj, in curs? El locuieste in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie ioana_livia ioana_livia buna ziua,as dori sa aflu metoda prin care pot obtine un ordin de restrictie impotriva unei persoane..ce demersuri sunt necesare? multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)