avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare post contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare post contabil

Va rog sa ma ajutati in a gasi solutia optima.

Contabila se intoarce din concediul de crestere al copilului dar postul a fost restructurat la jumatate de norma. Sunt obligat sa revin la norma intreaga pentru aceasta situatie?

Multumesc pentru bunavointa.
Cel mai recent răspuns: infotransimpex , utilizator 14:56, 4 Februarie 2013
Se poate stabili un program de 8 ore/zi , repartizat astfel : 4 ore/zi functia contabil si 4 ore/zi alta functie/
Asadar alta varianta nu exista decat ceea de mai sus mentionata de dvs?

Repet ...........domna contabila a nascut in martie 2012 si a optat pentru CCC de 1 an.

Intre timp postul dumneaei de contabila a devenit post cu jumatate de norma si ne gandim sa-l desfiintam pentru ca deja existau doua posturi si cand era angajata doamna respectiva, deci avem deja un contabil..

Multumesc.
De desfiintat il puteti desfiinta , insa concedierea nu este posibila datorita art.25 alin.2 si 3 din OUG nr.111/2010.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post desfiintat in timp ce sunt in concediu crestere copil paleolog paleolog Salut! Ma pot intoarce la acelasi loc de munca, dupa ce se termina concediul de crestere copil? Firma a desfiintat postul pe care eram angajata. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajatorului sa-mi pastreze postul dupa ccc Marialuiza23 Marialuiza23 Buna ziua, In luna iulie voi naste si am decis sa raman un an in concediu de crestere copil. La serviciu am fost anuntata ca daca ma voi intoarce dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Angajata care revine din cic ingrid87 ingrid87 firma pe care o am are in momentul de fata 3 angajati,2 la norma de 8 h si unul la jumate de norma,4 h. in curand angajata care este in CCC va trebui sa ... (vezi toată discuția)