avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna

de curand am cumparat o masina si mam inteles cu proprietarul sa o lasam pe numele lui urmand ca eu sa platesc impozitul la primarie dupa cateva luni sa razgandit si ma suna sa-mi spuna ca el vrea sa radieze masina de la primarie in cele din urma am fost si am scos si fisa de radiere si am radito ce nelamurire am eu mai pot circula cu aceasta masina pana o inscriu?si cat timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 14 Februarie 2009
Daca este raduiata nu mai puteti circula, mai initi trebuie sa o inscrieti
Orice persoana care dobandeste/instraineaza un mijloc de transport sau isi schimba domiciliul/sediul/punctul de lucru are obligatia de a depune o declaratie fiscala cu privire la mijlocul de transport, la compartimentul de specialitate al autoritatii administratiei publice locale pe a carei raza teritoriala isi are domiciliul/sediul/punctul de lucru, in termen de 30 de zile inclusiv de la modificarea survenita.
Prin urmare, aveati la dispozitie 30 de zile de la data cumpararii sa va inregistrati masina la FISC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ! impozit camion VladT VladT In luna martie 2008 am achizitionat 2 camioane din Spania. Din luna martie 2008 pana in luna iunie 2009 camioanele nu au fost inmatriculate deci nu am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto din evidentele fiscale ContSters287513 ContSters287513 Am vandut un auto cu act de vanzare-cumparare. Cum trebuie sa procedez sa radiez auto de la primarie sa plateasca cumparatorul impozitul pentru acesta. Unde ... (vezi toată discuția)