avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de mostenitor anulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de mostenitor anulat

Buna ziua. Am un certificat de mostenitor dupa care am scos un duplicat de la Camera Notarilor in urma cu cateva zile. Vreau sa stiu daca acest certificat este anulat sau nu. A existat la un moment dat un proces, dar nu am cum sa aflu nici numarul dosarului si nici unde s-a judecat. Banuiesc ca daca am putut sa scot acest duplicat de la Camera Notarilor inseamna ca el nu a fost anulat si ma pot folosi de el?

De asemenea, ma intereseaza daca pot undeva sa aflu daca am fost vreodata dat in judecata. Exista o baza de date informatizata de unde se poate afla acest lucru? Sau pot afla o sentinta a unui proces in care a fost implicat tatal meu, decedat acum, daca nu stiu nici macar anul si nici unde s-a judecat, decat ca a fost in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:05, 4 Februarie 2013
Consultati la instanta in circumscirptia careia se afla ultimul domiciliu al defunctului - ARHIVA - opisul alfabetic - unde se tine evidenta dosarelor dupa numele partilor, sau rugati una din grefiere sa verifice in sistemul informatizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E sau nu urmarit penal? mihaighenadi mihaighenadi Am si eu o intrebare,daca se poate sa ma ajutati. Am un prieten in Focsani si a facut o belea la firma care lucra si i-au iesit cca 9000 de euro gaura .l-au ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum pot sa scot o hotarare judecatoreasca veche de 20 de ani din alt oras daca nu stiu nr de dosar mdanielam mdanielam sotului meu ii trebuie o hotarare judecatoreasca pentru o condamnare pe care a avut-o acum 20 de ani. ii trebuie pentru scoala de soferi. a fost judecat la ... (vezi toată discuția)