buna ziua. am achizitionat o masina in leasing prin firma pe care o reprezint. dupa un an am vrut sa predau leasingul. am gasit persoana, am luat niste bani petru cheltuielile pe care le-am fost avut cu ea pana la data respectiva, am facut un antecontract de predare leasing de mana, i-am dat masina si urma sa facem actele prin leasing in cateva zile. persoana in cauza imi spune acu prin telefon ca masina nu mai e la el, ca a dat-o, iar ratele imi vin in continuare mie (logic) am vb la leasing, dar....eu sunt raspunzator....am fost la politie...dar nu ma pot ajuta, ca am dat-o de buna voie. m-au sfatuit sa il dau in judecata. ce pot face sa recuperez masina urgent...ca nici nu stiu pe unde e macar. ce proceduri tre sa urmez sa il dau in judecata....ce trebuie sa fac.
va multumesc. astept raspuns
Va trebui sa il acuzati de abuz de incredere actiune ce se pune in miscare la plangerea dvs prealabila, in cadrul acestui litigiu veti solicita si daune materiale pentru prejudiciile provocate. Intrebarea e, cui a dat-o si cum circula acela cu ea?
Despre leasing
cipryovy
buna ziua
in urma unei tentative de predare leasing, am instrainat masina persoanei respective, iar eu am ramas sa primesc facturile in continuare pentru ca ... (vezi toată discuția)