avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... In falimentul firmei lichidatorul a cerut atragerea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

In falimentul firmei lichidatorul a cerut atragerea raspunderii conform art.138 din legea 85/2006

Nu am fost prezent la infatisare ca sa pot cantesta sau sa cer termen pt. angajarea unui aparator si in ca nu am primit nici o notificare in posta. Ce pot sa fac si cat de repede ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:58, 4 Februarie 2013
Nu ati fost citat in legatura cu atragerea raspunderii? Ar fi procedura neindeplinita si puteti ataca hotararea care se va pronunta. Ce puteti face este sa va prezentati la termen si sa comunicati instantei ca nu ati fost citat si sa solicitati un termen pentru luarea la cunostinta a cererii de atragere a raspunderii si pregatirea apararii.
Multumesc pt. raspuns si promtitudine,pacat ca nu sunteti din Cluj. Credeti ca trebuie sa astept posta ? Pe just.ro nu apare nici un termen doar ca a fost publicat la 01.02.13 ?
Din Cluj sau din Brasov, tot din Ardeal îs.
Verificat pe site-ul Tribunalului Cluj (inteleg ca sunteti din Cluj), la sectiunea dosare (introduceti numele societatii) si vedeti in ce stadiu este procedura si urmatorul termen. Nu mai asteptati cine stie ce notificare sau citatie, mergeti la instanta.
In principiu, daca o parte nu se prezinta in fata instantei, desi a fost citata legal, se prezuma ca este de acord cu toate actele procedurale si materialul probatoriu pe care partea adversa il administreaza in fata completului de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri, audierea martorilor Marc767 Marc767 Am o rugaminte, in contenciosul administrativ, am nevoie de declaratia unor martori care sint angajatii partii adverse. Pot sa intocmesc o lista cu intrebari ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Citare parti adrianef adrianef Am calitatea de reclamant intr-un dosar civil cu o institutie. Dosarul se afla in faza de recurs la inalta curte. Am primit citatie cu 2 luni inainte. Avand ... (vezi toată discuția)