avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris

Buna ziua,

As dori sa imi dati si mie un model de avertisment scris, pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Se face intai un referat de catre cel care sesizeaza problema si dupa se face decizia de sanctionare (avertisemnt scris)conform art 264 C muncii ??????sau il face d-na de la resurse direct?
vreau si eu un link cu Codul muncii bun......ca pe fiecare site scrie altceva.......care este cel bun si in vigoare?
Codul Muncii republicat in Monitorul Oficial nr. 345/ 18.052011

www.avocatnet.ro/content/con...
Buna ziua !
As dori sa stiu daca acest avertisment scris poate fi folosit in instanta de catre angajator, ca si declaratie, in cazul unui proces in care angajatorul doreste ca angajatul sa plateasca prejudiciul provocat de catre acesta din urma , in urma savarsirii faptelor mentionate in acest avertisment .In cazul in care nu am fost foarte explicit va voi expune speta cu toate detaliile.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
adriancherches, utilizator
Sanctiunea disciplinara poate constitui motiv pentru angajarea răspunderii patrimoniale a salariatului ...Vinovăţia este o condiţie a răspunderii patrimoniale fără de care aceasta nu există. Răspunderea patrimonială este angajată în egală măsură pentru toate formele vinovăţiei.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment scris bibipopescu bibipopescu Buna ziua!Este adevarat ca pentru avertisment scris nu mai trebuie cercetare disciplinara? Multumesc (vezi toată discuția)
Caz-propuneri de rezolvare? deea_nov deea_nov Avem urmatorul caz: Angajatul e surprins de director dormind la locul de munca. Directorul il trimite acasa si intocmeste un referat caruia i se da un numar ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare saftmiki saftmiki deciziile de sanctionare se inregistreaza la ITM?am un angajat care a a savarsit o abatere si i-am dat un avertisment scris in care am specificat ca i se va ... (vezi toată discuția)