avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot primii raspuns ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot primii raspuns ?

buna ziua , am si eu o problema , am luat in concesiune acum niste ani in urma un teren in concesiune , problema este ca vreau sa-l dezmembrez si sa-l inchiriez catre o alta societate , pot face acest lucru ?societatea imi plateste mie chirie iar eu platesc mai departe concesiunea , se poate
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 16:47, 4 Februarie 2013
NU se poate.Daca aveati de gand sa subinchiriati trebuie sa faceti un contract de inchiriere.Dar pentru a va lamuri mai bine, verificati continutul contractului in eventualitatea in care il aveti....sau poate urmeaza....sa-l incheiati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua problema problema buna ziua , am si eu o problema , am luat in concesiune acum niste ani in urma un teren in concesiune , problema este ca vreau sa-l dezmembrez si sa-l ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere -clauze ( subinchiriere, termen) niko26 niko26 buna seara sunt proprietarul unui magazin si azi am incheiat un contract de inchiriere cu urmatoarea clauza spatiul va fi folosit ca sediu social si punct de ... (vezi toată discuția)
E mai rentabila concesionarea decat aportul cu un teren in firma ? olden olden in cazul unei investiti pe un TEREN CONCESIONAT se poate pune sechestru pe teren daca exista o CONCESIONARE pe 20 de ani indiferent cui apartin DEBITELE - ... (vezi toată discuția)