avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte vatamata - renuntare la proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte vatamata - renuntare la proces

Buna ziua,
Am un proces penal pentru vatamare corporala din culpa in urma unui accident rutier, fiind parte vatamata, am incheiat partea civila pe cale amiabila cu firma de asigurari. Doresc sa stiu daca mai pot obtine si alte sume de bani (cheltuielile de judecata)... etc in urma procesului penal?
Partea inculpata ma roaga sa renunt la proces, ce ma sfatuiti sa fac.

Multumesc!
Alexandra Costin.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:18, 4 Februarie 2013
In principiu puteti sa obtineti acele cheltuieli de judecata doar daca le si efectuati si dovediti ca le-ati efectuat. asadar, nu prea aveti interes intr-o astfel de cauza, interes material.
Cu respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se platesc vatamariile corporale de asigurator? ciubotariu claudiu ciubotariu claudiu sa zicem sant peste 20 de zile de ingrijiri medicale asiguratoru cum le plateste?in functie de ce tine cont? (vezi toată discuția)
Obtinerea culpei in accident / proces penal deschis pentru vatamare corpolala ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Solicit opinia dumneavoastra legat de o problema pe care o intampin in aflarea de la autoritati a culpei partii care a provocat ... (vezi toată discuția)
Despagubire - accident rutier sapteleion sapteleion In urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala din culpa, la finalul a doi ani de judecata, nu am ajuns la o intelegere cu inculpatul, pe parte ... (vezi toată discuția)