avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notare in cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notare in cartea funciara

Buna ziua,
"Notarea in CF a procesului verbal de receptie al unei case emis in 2013 "
Va rog sa-mi spuneti calea cea mai rapida pe care pot s-o urmez , fiind in criza de timp.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
vio61, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:46, 4 Februarie 2013
cred ca trebuie sa luati legatura cu un notar, ca ei isi au oamenii lor pe la CF sau mergeti personal la cartea funciara, cu ceva bani la dvs pt ca se platete o taxa de 0,15% din valoare parca pt prima intabulare, nu stiu exact, de ce sa mint. intrebati un notar e mai sigur.
Multumesc pt raspuns. La un notar ma gandeam si eu dar vroiam comfirmari .
Solicitati notarea la OCPI a PV receptie
Mergeti la un notariat si depuneti acolo atat autorizatia de construire daca nu e notata cat si procesul verbal de receptie . Delegatul de Carte funciara va depune acest acte. Veti plati o taxa ANCPI de notare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva incheierii de carte funciara victor77 victor77 Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti : Am primit o incheiere de carte funciara cu un extras de CF. Am constatat ca pe imobilul proprietate s-a notat in CF o ... (vezi toată discuția)
Receptia lucrarilor si intabularea gc gc buna ziua pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are ... (vezi toată discuția)