avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare denumire firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare denumire firma

As vrea sa stiu ce fel de imputernicire trebuie ca sa mearga cineva la Registrul Comertului si sa rezerve denumirea societatii in numele meu, nu stiu daca trebuie facuta la notar sau e suficient sa o semnez si atat.
Eu stau in Bucuresti, iar sediul social va fi in provincie si as vrea sa scutesc un drum.
Cel mai recent răspuns: dutch , utilizator 13:45, 6 Februarie 2013
Multumesc de raspunsuri, cred ca cel mai comod ar fi sa rezolv in Bucuresti daca nu se pierde mult timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Rezervare firma existenta in alt oras, deoarece se schimba sediul..care va fi aici in bucuresti As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri legate de rezervarea denumirii unei firme care exista in Oradea, dar careia dorim sa ii ... (vezi toată discuția)
Constituire societate cu asociat unic cetatean strain Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Revin si eu cu o intrebare; speta sta in felul urmator: o societate comerciala cu asociat unic cetatean strain e in curs de infiintare. ... (vezi toată discuția)