printr o hotarire definita si irevocabila, a fost terminat procesul in curtea de apel Constanta, chiar daca eu sint procurista, ca de fapt eu nu am nici un drept sa cer instantei de a cere primariei sa execute un certificat de deces autentic , cel prezentat in instanta si folosit la toate documemntele de 30 de ani fiind completat cu date false. eu vreau sa ma adresez curtii de casatie. pot sau daca nu pot asta ce ar trebuii sa fac acum, in aceasta situatie? eu nu doresc sa inchid procedura, caci asta inseamna ca tot sistemul romanesc de justitie este la pamint si nici nu vor sa iasa din coruptie. caci tot ce s a intimplat in acest dosar nu este decit coruptie. multumesc de informatie.
multumesc, si eu cred ca este singura solutie, dar primul avocat ce am avut si nu mi a dat nici chitanta pentru 1400 euro ce i am dat, este fina unui fost procuror, si la dosar nici nu mai exista urme ca ea a fost avocata mea; in dosarul meu eu am documentul jucstificind ca ea si sotul ei mi au fost avocati si pina la urma au traficat dosarul de la grefier in asa fel ca foarte multe documente sint lipsa si si documentul prin care ea si sotul sau sint avocatii mei; nu numai asta dar, si aici pe internet, in dosarul din cadrul jurisdictiei unde au loc audientele nu apar toate prezentarile si toate argumentele ce am depus la dosar... au schimbat de 4 ori numarul de dosar ca sa i se piarda urma si fac totul ca sa fie o ameteala si cred eu ca nici instanta nu mai stie ce trebuie facut si la ce ma refer cind cer cite ceva; cererile mele le prezint in recomandate cu aviz de receptie si tot dispar...multumesc oricum eu cred ca este cea mai buna
Ce este de facut ???
irinu
Am mers la organul de ancheta care a cerecetat cazul meu, si am avut o discutie sincera unde imi spunea ca am dreptate dar ca nu poate trece peste procuror, ca ... (vezi toată discuția)